Migreer van Ouderlijk Toezicht

Kaspersky Safe Kids vervangt Ouderlijk Toezicht om uw kinderen online en elders in de gaten te houden. Vanaf de versies Kaspersky Total Security 2019 en Kaspersky Internet Security 2019, kunt u migreren van Ouderlijk Toezicht naar Kaspersky Safe Kids. Voor uw gemak worden alle ondersteunde instellingen gekopieerd vanuit Ouderlijk Toezicht en hoeft u het programma niet handmatig in te stellen. Nadat u het migratieproces heeft voltooid, wordt Ouderlijk Toezicht uitgeschakeld.

Onderbreek het migratieproces of stop Kaspersky Internet Security of Kaspersky Total Security niet. Anders worden uw instellingen van Ouderlijk Toezicht niet overgezet naar Kaspersky Safe Kids en moet u Kaspersky Safe Kids handmatig instellen op de My Kaspersky-website.

Migratie van Ouderlijk Toezicht is vergelijkbaar met de initiële configuratie van Kaspersky Safe Kids.

De volgende instellingen worden overgezet vanuit Ouderlijk Toezicht:

In tegenstelling tot Ouderlijk Toezicht ondersteunt Kaspersky Safe Kids geen tijdinstellingen voor gemengd computergebruik. Als u uurlimieten voor computergebruik met tijdslimieten hebt gemengd, kunnen alleen de uurlimieten worden overgezet naar Kaspersky Safe Kids.

De volgende informatie wordt ook overgezet samen met de instellingen:

Met een gekochte licentie voor Kaspersky Total Security kunt u de premium-versie van Kaspersky Safe Kids gebruiken.